04.09.2022

HM og dommer Teddy Lancelot - Den store kotelettsaken (III)

HM og dommer Teddy Lancelot - Den store kotelettsaken

  Etter å ha stoppet forsvarer Frida Flat i hennes utredninger (dommerstanden har hørt nok), skjer følgende fortløpende: Beordring til fangevokterne om å frigjøre deilige Dollie de Luxe fra labbejern, og heller påføre dem det skandaløse T-bane-juryskabbete beinrangelet. Hvorpå jeg utbasunerer med sterk og stødig røst:

  «Her blir det ingen prosedyre, hverken fra aktor eller forsvarers side! Dom, og det gjelder flere av aktørene i denne rettsskandale, forkynnes her og NÅ!»

  Først tar jeg for meg den skabbete kjøteren: «Ditt ignorante loppebefestede beist! Du fremstår som en vingeløs åtselfugl, en skam for hundestanden! Herved idømt forvaring på ubestemt tid, og deporteres umiddelbart til St. Helena hvor du vil livnære deg på en kost bestående av vann og ...» Her nøler jeg. Hva er noe av det verste man kan fore en hund med? Jo: «... bestående av lunkent vann og tranpiller gått ut på dato. Men finner du benrester etter Napoleon, så må du gjerne, som de engelske setterne pleier å si: Be my guest!»

  Til aktor Hr. Reke: «Du har fornærmet dommerstanden. Det blir ingen dom mot deg, men du anmodes sterkt om å skifte yrke. Eksempelvis til dørvakt på et herberge i Saudi-Arabia. Der vil du garantert ikke fryse - i det minste ikke på dagtid!» Mot forsvarer Frida Flat: «Det er beklagelig at du ikke nådde frem med dine argumenter i Tingelingretten. At mandler eller drøvel hovnet opp kan ikke fullt ut forsvare manglende verbal tilstedeværelse. Du burde ha begjært saken utsatt. Min henstilling vil derfor bli at du beholder advokat-tittel, men anmoder deg på det sterkeste å oppsøke kjeveortoped eller plastisk kirurg for å rette på, vel, partier rundt tannstillingen din.»


(Forsvarer Frida Flat)

  Til slutt mot tiltalte Dollie de Luxe: «På vegne av dommerstanden og rettsapparatet gis herved en uforbeholden unnskyldning. Her har det nær sagt blitt begått et kotelett-justismord. Et tungt sådan! Du frifinnes på samtlige punkter! Koteletter, sossiser med mer vil selvfølgelig bli erstattet med ferske, har uansett en mistanke om at de beslaglagte ikke har havnet i tiltenkte kjever.» Titter opp i det samme, og legger merke til politihundenes ører som legger seg flate samt deres flakkende blikk. «Tør jeg videre driste meg til å tilby deg et rekonvalesens-opphold på mitt landsted i Holmsbu? Frida Flat kan sikkert passe barna imens.»

  Ganske så tilfreds med meg selv hever jeg det gjenfunne fenalåret og dundrer det i pulten med et tordenskrall. «Retten er hevet!»

For forrige episode, klikk her. For neste innlegg, klikk her.

Kilder: Teddy Lancelots fagbøker «Studier rundt hundegalskap, rabies og rabarbra», «Skvett på din nabo i det skjulte», «Paragrafer og parasitter», «Flott hund kontra flått for mennesker», «Flå din nabokatt», «Skjelfordeling av rett til koteletter ved samlivsbrudd», «En hunds rett til snacks i høytider, helger og hverdager», Kokkebøkene «Pyton mat og andre kvelerslanger», «Gourmetpølse eller Vom til hverdags».

Alt utgitt på De Gyldne Oasers Forlag, Abidjan, samt Den engelske kennelklubbs fagblad «Support your local dog» (på hundekjeft døpt LOH: Laughing Owl & Hackmyass), Newciebrownale upon Tyne. Nå også med kotelett-støtte til Holmsbus forening for foreldreløse dachser uten hundehus, samt Legatet for plattfote hunder (c/o My Kingdom for a dog). Ved tillatelse bilde av Frida Flat hentet fra hennes eget familiealbum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar